fbpx

LEJLIGHEDEN I AALBORG BLEV SKIFTET UD MED FÆLLESSKABET I BIERSTED

Da familien Drechsler tilbage i 2012 talte om at flytte i hus i nærheden af Aalborg for at danne nye rammer for et godt og trygt familieliv, lå det ikke i kortene, at de skulle ende i Biersted. Slet ikke fordi tankerne kredsede om at flytte i hus syd for fjorden.

Familien Drechsler består af ægteparret Asbjørn og Janni Monska Drechsler og deres to børn Oliva på 6 år og Viktor på 3 år. Asbjørn er oprindeligt fra Lemvig-området, mens Janni er fra Tønder, og efter en del år i Aalborg og København, var de enige om, at de skulle tilbage til et mindre samfund, for det kan bare noget andet end storbyen, som Asbjørn siger.

Købte hus fra Afghanistan

Asbjørn var på det tidspunkt udsendt til Afghanistan som soldat. Herfra sendte han løbende boligannoncer hjem til Janni. En dag fangede en spændende bolig i Biersted Asbjørns opmærksomhed. Boligen levede op til alle parrets krav og ønsker – et energirigtigt hus med masser af plads både indendørs og udendørs. Og til en fornuftig pris, så der stadig var råd til at rejse og alle de andre ting, de elsker.

 I min jagt på gode historier, fra familier der har valgt at flytte til Biersted, har jeg fundet denne herlige familie, som flyttede til Biersted i 2016.

En solrig dag i juni, blev jeg budt indenfor til en kop kaffe hos Martin, 25, Linea, 24 samt deres søn Anton, på deres solfyldte terrasse.

Vi snakkede om hvorfor, at de valgte Biersted, som base for deres familieliv, om deres første år i byen.

Jeg er sendt ud på en mission

En mission, for at få flere familier, til at flytte til Biersted.

Derfor har jeg sat mig for, at tage ud for at snakke med nogle af de mange familier,som bor i Biersted. Hvor kommer de fra ? Hvad er en god dag i Biersted ? Og hvorfor at det lige netop blev Biersted, som de valgte at flytte til . Disse spørgsmål, og mange flere, fik jeg opklaret, da jeg besøgte familien Ettrup  - Dahl, på en varm sommerdag i juni.

Jeg er sendt ud på en mission
En mission, for at få flere familier, til at flytte til Biersted.

Derfor har jeg sat mig for, at tage ud for at snakke med nogle af de mange familier, som bor i Biersted. En eftermiddag i juni, besøgte jeg Mickey, 25, og Annie, 22, samt deres lille datter Maica, på 1 år, i deres lejlighed, midt i Biersted.

Information om cookies 

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies